Al eens een worst van Dreug geproefd? We garanderen je dat je hierna nooit meer anders wil. Je proeft dat onze producten met de beste ingrediënten zijn gemaakt. In onze ambachtelijke worstenmakerij werken we met veel liefde en aandacht aan de lekkerste worsten.

Droge worst

Het maken van de lekkerste droge worst begint bij het selecteren van de beste ingrediënten. Zo werken we uitsluitend met vlees van zeugen die goed en langer hebben geleefd. We combineren het vlees met de lekkerste kruiden en voegen nog een tikje Dreug magie toe. Na een aantal weken in de droogkamer is het tijd voor de worst om zijn weg te vinden naar jouw borrelplank.

Onze droge worsten zijn er in de smaken:

Droge worst naturel

Droge worst peper paprika

Droge worst kruidnagel

Droge worst knoflook

Schimmelworst

We zijn gewend om op onze hoede te zijn als er schimmel op het eten komt. Maar, net als bij een lekker schimmelkaasje, is het juist een heerlijke toevoeging aan de worst! Na het schimmelbad gaan de worsten de fermentatiekamer in. Hier ontstaat die typische witte laag op de worst. Nog nooit schimmelworst geproefd? Probeer het eens! De schimmel zorgt voor een echte geur- en smaakexplosie.

Onze schimmelworsten zijn er in de smaken:

Schimmelworst rozemarijn/citroen

Schimmelworst puur

Schimmelworst knoflook

Schimmelworst venkel

Schimmelworst gember/kardemom

Charcuterie

Charcuterie is het Franse woord voor bereide en geconserveerde fijne vleeswaren van voornamelijk varkensvlees. Een charcuteriebord of borrelplank is altijd een hit op een borrel of feestje. Maak een mooie mix van vleeswaren, kazen, brood en andere delicatessen. Wat mag er absoluut niet ontbreken op jouw borrelplank? Precies! Een lekkere droge worst van Dreug.

Schimmelworst rozemarijn/citroen

Schimmelworst puur

Schimmelworst knoflook

Extra smaakvol

Onze liefde voor worst proef je in al onze producten. In onze ambachtelijke worstenmakerij werken we vanuit onze eigen visie. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede en lekkere worst begint bij een beter leven voor het varken. Probeer onze worst en proef het verschil!

Specials/maatwerk

Maatwerk is ook een optie! Wij transformeren jouw ideeën naar een heerlijk op maat gemaakt worstje. Uiteraard van de beste kwaliteit vlees.

Foodpairing

Je kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen er een smakelijke worst van maken. Bedenk samen met ons een ludiek product, wij zijn benieuwd!