Het is tijd voor verandering! Er is van alles mis met de huidige vleesindustrie. Doordat er extreem lage prijzen worden betaald voor varkens, worden boeren gedwongen om zich vooral te richten op efficiëntie. Dit systeem is onhoudbaar voor de toekomst. Wij betalen onze boeren een eerlijke prijs. Zo kunnen zij zich richten op verduurzaming en een betere voedselketen. En geniet van jij van écht goed vlees.

Een eerlijke prijs

Waarom wij ervoor kiezen om meer te betalen voor ons vlees? Wij willen, net als de boeren, een eerlijke en zorgzame voedselketen. Daarom betalen wij onze boeren minimaal 50% meer dan dat zij normaal voor hun zeugen zouden krijgen. Zeugen worden vaak gezien als bijproduct terwijl wij er prachtige producten van kunnen maken. Door boeren een hogere prijs te betalen, geven wij ze de kans om te werken aan duurzame veehouderij. Zo genieten we uiteindelijk allemaal van vlees van hogere kwaliteit.

Waar wij voor staan

De reis naar de échte prijs begon bij Ivo van Dijk. Na jaren te hebben gewerkt in de varkenshouderij, zag hij dat het anders moest. Duurzame veehouderij met meer respect voor boer, varken en planeet. De missie van Dreug is om samen met de boer te werken aan dierenwelzijn en duurzame veehouderij. Door lokaal samen te werken zien wij erop toe dat de dieren met respect worden behandeld. We laten zien dat het ook anders kan en willen hiermee nog veel meer bedrijven inspireren.

Ambachtelijke worstenmakerij

Meer respect voor de boer betekent een beter leven voor het varken. Wij gaan respectvol om met het vlees en verwerken het in zijn meest pure vorm. Onze ambachtelijke worstenmakerij combineert kennis en ervaring met innovatie. Door te werken met lokale partijen en de beste ingrediënten maken we de beste én lekkerste worsten die er zijn.

Ontdek hoe wij van boer tot consument het verschil maken